CAT & verzekering

Ik ben aangesloten als therapeut bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) en bij de beroepsvereniging CAT (Complementair Aanvullend Therapeuten) catcomplementair.nl, is de divisie therapeuten van het Collectief Alternatieven Therapeuten (catcollectief.nl) die voldoet aan de eisen van zorgverzekeraars. CAT complementair zet zich in voor de Nederlandse complementaire/aanvullende therapeuten.

Als vergoedbaar CAT therapeut & als licentie houdend registertherapeut (RBCZ) worden veel behandelingen gedeeltelijk vergoed voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen bij diverse ziektekostenverzekeraars. Dit geld niet voor de ontspanningsmassages.

Vraag dit na bij uw verzekering en controleer dit per behandeling per verzekeraar.

Behandelingen van Kwaliteitstherapeuten komen voor gedeeltelijke vergoeding in aanmerking vanuit het aanvullende pakket bij:

Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, Aevitae, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé, Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO en OZF ONVZ, PNOzorg, en VVA, Menzis, PMA en Anderzorg.

Ook ben ik lid van het GAT door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende onafhankelijk Geschillencommissie.

We willen graag dat je meer dan tevreden bent over mijn dienstverlening. Daar zet ik mij elke dag voor in.

Heb je een opmerking, een meningsverschil of een klacht?
De eerste stap is dat je dat bespreekt met mij.

Opmerkingen en klachten over een behandeling kunnen tot drie kalenderdagen na de behandeling per e-mail bij Massagepraktijk Op Maat worden gemeld. Vermeld in de e-mail:

– de datum van de behandeling
– een omschrijving van de opmerking of klacht
– je contactgegevens

De e-mail wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en met je besproken. Er wordt altijd gestreefd naar een acceptabele oplossing voor beide partijen.

 

 

 

 

Tot snel bij 'Massagepraktijk Op Maat'

Maaibalk 11
3755 WS Eemnes

06-13400538