CAT & verzekering

Sinds kort ben ik aangesloten als therapeut bij de beroepsvereniging CAT (Complementair Aanvullend Therapeuten) catcomplementair.nl , is de divisie therapeuten van het Collectief Alternatieven Therapeuten (catcollectief.nl) die voldoet aan de eisen van zorgverzekeraars. Catcomplementair zet zich in voor de Nederlandse complementaire/aanvullende therapeuten.

Vergoedbare CAT therapeut

Behandelingen van deze CAT-therapeut worden (gedeeltelijk*) vergoed voor clienten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen bij de volgende ziektekostenverzekeraars:
CZ, OHRACZdirect, Delta Lloyd, Menzis, HEMA, PMA, Anderzorg, de drie zorgkantoren Groningen , Twente en Arnhem, Menzis zorgaanbod (MEZ), Zilveren Kruis, Avero Achmea, FBTO, OZF en ONVZ. Onder ONVZ vallen ook PNO zorg, de VvAA zorgverzekeraar en Zorgverzekeraar de Friesland.

Ook ben ik lid van het GAT door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkende onafhankelijk Geschillencommissie .

We willen graag dat je meer dan tevreden bent over mijn dienstverlening. Daar zet ik mij elke dag voor in. Heb je een opmerking, een meningsverschil of een klacht? De eerste stap is dat je dat bespreekt met mij.

Opmerkingen en klachten over een behandeling kunnen tot drie kalenderdagen na de behandeling per e-mail bij Massagepraktijk Op Maat worden gemeld. vermeld in de e-mail :

– de datum van de behandeling

– een omschrijving van de opmerking of klacht

– je contactgegevens

De e-mail wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en met je besproken. Er wordt altijd gestreefd naar een acceptabele oplossing voor beide partijen.

 

*Controleer dit met uw zorgverzekeraar per behandeling.

Overzicht vergoedingen:
CAT vergoedingen overzicht 2021

Tot snel bij 'Massagepraktijk Op Maat'

Maaibalk 11
3755 WS Eemnes

06-13400538