Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Massagepraktijk Op Maat
Average rating:  
 5 reviews
 by Margo
dank

Dank je Anita voor het meedenken bij mijn onduidelijke zenuwklachten .
De ooraccupunctuur die je me er voor gaf heeft heel wat verlichting gegeven. Dank, dank.

 by Ank Dijkgraaf
Uitstekend!

De huisarts herkende mijn klachten niet als lymfe oedeem ,Anita wel. Daardoor kon ik naar een fysiotherapeut en werd er speciaal onderzoek in het ziekenhuis gedaan en kon ik ervoor behandeld worden.
Ook de sportmassage heeft goed geholpen. De pijnklachten verminderden meteen evenals de drogenaaldtechniek. Dus doen! Een aanrader!

 by Carien Lansdorp
Heerlijk

Ik werd al sinds 4 jaar door een heel vervelende pijn in mijn armen en rug geplaagd. Soms zo erg dat ik soms geen kopje meer kon vasthouden .Daarbij was ik ook hele dagen erg duizelig en sliep bijna niet.
Toen ik Anita tegenkwam vertelde ze mij dat ze behandelingen/ massages gaf , waardoor de pijn zou afnemen .Ik die de hoop wat opgegeven had , was toch blij dat er misschien toch nog een mogelijk was zonder die pijn verder te kunnen sprak met haar af. Ongelofelijk wat me overkwam . Vanaf het moment dat Anita mij behandeld gaat het mij zoveel beter af , en ben ik zelden nog duizelig . Ook ervaar ik het als heel ontspannend , een warm badje . Ik vind Anita kundig ,gezellig en lief !! Een aanrader dus ,…

 by Chantal V

Bedankt Anita! Voor het goede helpen bij het proberen mijn migraine aanvallen te verminderen, en wat helpt het goed!!!! Ik heb nu nog maar 1-2x per 2 weken migraine ipv minimaal 3x per week! Ik ben er zo blij mee!! De migraine beperkte mij wel eens in mijn doen en laten (vooral buiten werk om) maar ook daar heb ik steeds minder last van en kan ik buiten mijn werk om ook gewoon nog leuke dingen ondernemen zonder last te hebben van veel pijn. Ik hoop dat je nog heel veel mensen kan helpen en blij maken met wat je doet, het is heel bijzonder maar heeft voor mij echt geholpen!! Ik raad het iedereen aan om het te proberen, proberen kan geen kwaad, zo ging ik er ook in, en kijk wat het mij heeft gebracht! Bedankt Anita!! Liefs, Chantal Vleeschdraager

 by Bert Heemskerk

Wat is dat nou? Ik zie bij de foto’s helemaal geen plaatje van jou in actie tijdens de afgelopen twee edities van de Roparun? Terwijl je juist zulk goed werk hebt afgeleverd! Dankzij jou (en de afgelopen editie ook door Linda) voelde mijn benen top fit!
Als ik jou was zou ik er nog wel een foto’tje op zetten ? Ik vind het een pré als mensen zich vrijwillig en belangeloos inzetten voor een goed doel en dat mag je best zichtbaar maken!

Tot snel bij 'Massagepraktijk Op Maat'

Maaibalk 11
3755 WS Eemnes

06-13400538